Форма за поставување на прашања. Ќе Ви одговориме во најскоро време.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ДОКОЛКУ ИМАТЕ БИЛО КАКВО ПРАШАЊЕ

  ПРАШАЊА

  ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

  Дали ќе го примам производот како на сликата?

  Генерално производот е идентичен на приложениот во описот. Можна е разлика во амбалажата доколку производителот ја променил. Состојките и големината (маса или волумен) се потполно идентични, заедно со брендот на производителот.

  Кога ќе ја видам сметката од извршеното купување?

  Порака со сметка ќе Ви пристигне веднаш на мејл. Дополнително можете да ја видите содржината на нарачката во делот на МОЈА СМЕТКА

  Дали ќе ги надополните артиклите означени како „нема на залиха“ ?

  Производите редовно се надополнуваат со количини кои сметаме дека треба да ги имаме на залиха. Пратете те ни порака за кој производ сте заинтересирани , ќе Ве известиме веднаш штом го имаме на залиха.

  Каде можам да ја испратам мојата нарачка?

  На адреса од Вашите податоци кои сте ги оставиле, или дополнително доколку наведите друга адреса за испорака. Испораката може да изврши на територија на Северна Македонија, Албанија и Косово.