LOGOТ2

За Нас

Компанијата Њу Лајн 2015 е основана во 2015 година и се занимава со продажба на козметика и препарати преку веб-страницата kosa.mk. Со години на работа, компанијата успеа да изгради силна и препознатлива марка на македонскиот пазар.

Еден од главните фактори за успешното работење на компанијата е задоволството на клиентите. Компанијата Њу Лајн 2015 се фокусира на давање на највисок квалитет на производите и услугите, како и на добра комуникација со клиентите.

Во дополнение до квалитетните производи и услуги, компанијата Њу Лајн 2015 има многу ефикасен систем за управување со нарачките и доставата, што им помага да ги задржат своите клиенти и да им понудат удобно и брзо искуство при купување. Исто така, компанијата има искусен тим на стручници во областа на козметиката кои работат заедно со производителите за да ги одберат најдобрите производи и да ги понудат на своите клиенти.

Компанијата се стреми да биде секогаш најдобра во својата деловна област, и затоа постојано работи на развој и подобрување на своите производи и услуги. Ова им овозможува да ги задржат своите клиенти и да ги привлекуваат нови.

Њу Лајн 2015 е компанија која го следи својот мисија и го исполнува својот визија да стане лидер на македонскиот пазар во областа на козметиката и препаратите.

Се надеваме дека ова ќе стане местото што го посетувате секој ден и каде што ќе ги најдете производите и информациите што ви се потребни. Ќе се обидеме преку постојано ажурирање со нови производи и промоции да го оправдаме времето што ни го посветувате.
Топли поздрави,

ЊУ ЛАЈН 2015 ДООЕЛ
11-ТИ ОКТОМВРИ 23/2-1 СКОПЈЕ - ЦЕНТАР СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА