ПОЛИТИКА ЗА РЕФУНДИРАЊЕ

 

Нашата политика за рефундирање и враќање на производите трае 7 дена од денот на праќање на производот. Ако поминат 7 дена од купувањето, не можеме да ви понудиме замена на производот или враќање на средствата.

За да се квалификувате за враќање, Вашиот производ мора да биде неискористен и во иста состојба во која сте го добиле. Мора да биде и во оригиналното пакување.

Постојат одредени ситуации кога се одобруваат само делумни рефундации.

Рефундирање

Откако вашиот производ ќе биде примен и проверен, ќе ви испратиме е-mail за да ве известиме дека сме го примиле вратениот предмет. Исто така, ќе ве известиме за одобрувањето или одбивањето на Вашето рефундирање.

Доколку е одобрено, тогаш вашето рефундирање ќе биде обработено, а кредитот автоматски ќе се примени на вашата кредитна картичка или оригиналниот начин на плаќање, во рок од одредена сума на денови (7-14 дена од денот на известување).

Доцни или исчезнати рефундации

Ако сè уште не сте добиле рефундирање, прво повторно проверете ја вашата банкарска сметка.

Потоа, контактирајте со компанијата задолжена за Вашата кредитна картичка, можеби ќе потрае некое време пред официјално да се објави вашето рефундирање.

Следно, контактирајте ја Вашата банка. Често има одредено време за обработка пред да се појави рефундирањето.

Ако сте го направиле сето ова и сè уште не сте го добиле рефундирањето, ве молиме контактирајте со нас на info@kosa.mk

Артикли на попуст

Може да се рефундираат само артикли со редовни цени. Продажните артикли не може да се рефундираат по редовни цени.Ќе Ви биде рефундирана само цената која сте ја платиле.

Размени

Ние ги заменуваме предметите само ако не одговараат на производот кој сте го нарачале. Ако треба да го замените за истата ставка, испратете ни е-пошта на info@kosa.mk и испратете ја вашата нарачка на: 11-ТИ ОКТОМВРИ 23/2-1 СКОПЈЕ-ЦЕНТАР

Подароци

Ако предметот бил означен како подарок кога бил купен и испратен директно до вас, ќе добиете купон за подарок за вредноста на Вашиот подарок. Откако ќе се прими вратениот предмет, ќе ви биде испратен купон по е-mail . Трошоците за транспорт паѓаат на Ваш терет .

За да го вратите вашиот производ, треба да го испратите вашиот производ по пошта на:  11-ТИ ОКТОМВРИ 23/2-1 СКОПЈЕ-ЦЕНТАР

Ви треба помош?

Контактирајте не на info@kosa.mk за прашања поврзани со рефундирање и враќање на производот.