НAЧИН НА ИСПОРАКА

На територијата на цела Северна Македонија, Косово и Албанија важат услови наведени на крајот од процесирањето на нарачката во делот Транспортни трошоци. Доколку износот на нарачката премине некој износ можете да добиете бесплатна испорака. Го задржуваме правото да ги менуваме условите , согласно промените кои не се дел од Нашата дејност.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 5 работни дена на целата територија на Северна Македонија, Косово и Албанија, до секоја адреса и населено место сем доколку не е посебно нагласено во овој дел..
Испорачувањето на нарачките се врши од пон-пет од 09-16ч. и саб. 10-13ч.

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

Други информации околу испораката
Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на email info@kosa.mk